AKTUALITA AKTUALIT

22.10.2012 23:14

Padlí andělé a Zázraky z cizího břicha končí. Vlastně ne tak docela. Všechny příběhy i ty nezveřejněné ( a těch je víc než polovina), budou k mání v knížce, která snad potěší a pobaví pěstouny i příznivce, přátele a možná někdo půjde do i pěstounky - kdo ví.
Na webu i na Adopci.com, na FB a Idnes.cz budou informace o chystané knížce, dodáme datum a jestli taky bude nějaké předčítání...
Abychom příznivce nezklamaly a případné škarohlídy ještě víc naštvaly - nebojte se vlka nic!!!

První díl seriálu vyjde ve UŽ VE STŘEDU!

Každý jsme nějak začali. Každý do „náhradky" dozrál. A každý to měl jinak. Přesto se naše příběhy nebo alespoň jejich začátky, podobají jako vejce vejci. Ať už bydlíte v domě, malém bytě nebo super vile. Ať už svoje děti máte nebo dospěly a vy už jste se jich více či méně úspěšně zbavili nebo jste bezdětní a na svůj poklad čekáte. Všichni si prošli obdobím osvícení (to je ten bezva nápad), dobou kamufláže (to jest přesvědčit partnera), časem psychotestů, kdy strach a nejistota byla větší než u maturity, přípravkou, mezidobím, kdy se svíjíte v očekávání a na zazvonění telefonu reagujete převržením židle. To všechno máme za sebou a někteří netrpělivě čekají.

Nový seriál o pěstounských rodinách, vlastně ještě ne pěstounských, zatím v tápání, rozhodování atd., peripetiích životních, různorodých členů domácností a hlavně o tom, jaký může být budoucí pěstoun, jaké má pocity, co na takové rozhodnutí říkají nejbližší a vlastně celý ten proces od začátku do pomyslného konce.

Co člověk to jiný názor, jiná situace, jiný rodinný model, jiné představy a prožívání.
Udělaly jsme sondu do takových rodin. A proto nepodléhejte panice, pokud by se vám zdálo, že kopírujeme váš život, vaší rodinu, vaše dojmy, dokonce i výkřiky zoufalství a štěstí.

PODOBNOST JE ČISTĚ NÁHODNÁ.

—————

Zpět