ZVEME VÁS NA MEDOVÝ VÍKEND

19.04.2013 15:44

Pro ty, kdo netouží po adrenalinovém zážitku a dají přednost raději odpočinku, relaxaci a rozjímání, máme připravený víkendový prográm s příchutí medu. Čeká nás bohatá snídaně pod širou oblohou. Výroba medu z toho, co okolní příroda nabídne. Po obědě společně stvořeném, si mohou zájemci nechat vyložit svou budoucnost. Za pomoci karet a věštících kamenů Vám pomůže Ronja nahlédnout do Vaší třinácté komnaty.
Pro toho, kdo chce vyzkoušet vodní dýmku, máme dobrou zprávu – bude tam na nás čekat při čaji či kávě o páté.
Piknik v přírodě uvítají pro změnu naše dětičky.
Pro děti i odvážné rodiče je plánovaná projížďka na čtyřkolce a střelba z airsoftové zbraně, praku i lukostřelba. Zejména hoši a taťkové tuto činnost jistě ocení. A holčičky? Na ty čeká módní přehlídka. Můžou si vyzkoušet celou řadu nejrůznějších modelů. Dále je na programu módní přehlídka modelů pro Bárbie z naší dílny. Malé dámy si své Barbínky a Kenny odvezou domů v nové slušivé garderóbě. Nakonec proběhnou hry a soutěže, kterých se můžou samozřejmě zúčastnit i kluci. Pokud nebudou mít děti o organizovanou zábavu zájem, jistě se zabaví samy. Nic není povinné.
Večer zakončíme táborákem. Opékání špekáčků, grilování, písničky, hymna Sběrného dvora, kytara, přátelský pokec, to bude příjemná tečka za náročným dnem.
Co nás ještě čeká? No přece to nejdůležitější – přátelské setkání, výměna zkušeností, nová přátelství a samozřejmě MEDOVÉ ÚSMĚVY, MEDOVÉ ŘEČI A MEDOVÝ PERNÍK – JAK JINAK?

Medový víkend je vyhlášen se společným stravováním, které není povinné.
Termín 24. 5 – 26. 5.
Kapacita : 4 pokoje ( 1× 5 lůžek, 2× 4 lůžka, 1× 3 lůžka)
CENÍK – na webu pěstouni-pěstounům
Organizátoři: Madla a Vlaďka

—————

Zpět